Késik a KERS?

A Jerezi tesztelés első napján áramütés érte az egyik BMW alkalmazottat. Aznap már nem is teszteltek a bajorok. Sőt, másnap csak a KERS nélkül voltak hajlandóak folytatni a felkészülést a Magyar Nagydíjra. A pálya orvosi központjában csak kisebb sérüléseket találtak a szakember bal karján és kézfején. Ennek ellenére szerdán bevitték a Jerezi kórházba, mivel szédülésre panaszkodott. Lehet, hogy ez egy rossz ómen, és veszélybe kerülhet a KERS jövő évi debütálása? 2009-ben az autókba kerülő egység egyre több biztonsági kérdést vet fel, hiszen nemrégiben a Red Bull főhadiszállásán is a KERS miatt ütött ki tűz. (Az áramütés pillanatáról friss képek a cikkben!)


A KERS a fejlesztések során bővan hagy kívánni valót maga után

-KeLta-

3 hozzászólás

  1. Ezek után azt hiszem, hogy az “autószerelői” ambícióimat elvetem… Olvastam, hogy egyszer egy amatőr boxmeccsen behúzott a boxoló a két menet közt vizzel locsoló, törölközőt adó, masszírozó embernek, akinek eltört az állkapcsa ahogy leesett a ring széléről. Azóta könyvelő:P

  2. Szegény szerelő.
    De én azért támogatnám ezt a KERS-t, mert úgy tudom a Honda egészen jól áll vele. Hátha jövőre előrébb kerülhetnek ezzel. Egyébként én úgy tudom, hogy ez nem kötelező elem lesz. Tehát akinek sikerül kifejleszteni az használja, akinek meg nem annak nem muszáj. Bár lehet, hogy nincs igazam.

  3. tapaty!

    Támogatlak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: