Játék, ajándék Keltától?

A Megtorpedózott életünk képregényeknek köszönhetően az utóbbi hetekben megugrott a blogom látogatottsága. Persze mindezt nektek is köszönhettem, hiszen bizonyára ti is reklámoztátok ismeretségi körötökben. És továbbrais erre búzdítalak benneteket, ugyanis egy ajánlattal állok most elétek. Amennyiben a napi látogatók száma állandó jelleggel elér egy olyan szintet, mint amilyen az az Ausztrál Nagydíj napján volt, akkor egy többfordulós képrejtvénnyel gazdagítom az oldal tartalmát. 3-4 naponta kerülne fel egy-egy kép a feladványok közé, és a képpel kapcsolatos kérdés(ek)re kell majd helyesen válaszolni. Az akár 10 fordulós verseny végén a legtöbb helyes választ elküldők közül kisorsolom a gép segítségével a végső győztest, akit ajándékkal is jutalmazok. (Ez most komoly!) Annyit elárulhatok, hogy a “Megtorpedózott életünk” képregényhez eléggé köze lesz. No meg persze az is kiderül majd a játék során, hogy ki lesz az, aki elmondhatja magáról, hogy a legjobban otthon van a Formula-1-ben.

Ha szeretnétek ilyesfajta játékban részt venni, akkor nincs más dolgotok, mint osztani az igét, és egyre nagyobb ismeretségi körötökben reklámozni az oldalt. Hajrá! Vélemény?
-kelta-

Reklámok

5 hozzászólás

 1. Nyerni úgyse nyernék, de a részvétel a fontos…én nagyon szívesen vállalom.

 2. Oh, kösz, András!
  A többiek is játszanának, csak nem mernek véleményt írni? A látogatottság alapján több játékosra is következtetek…
  Max előre letudva, hogy tiéd az ajándék… 😀
  No többiek! Comment, pls…

 3. Nekem is tetszik az ötlet, és az oldal is 😉

 4. OK! De szerintem csakis te nyerheted meg a nyereményt, mert mi sehol nem vagyunk F1 történelemben. (Bár a Google a barátunk) 😉

 5. A látogatottság hozza magát. Így a játéknak kezd biztos alapja lenni. Úgy tervezem, hogy április 8.-án indulna, mikor is 1 éves lesz a “Megtorpedózott életünk” blog! Addig is gyertek minél többen, hogy izgalmasabb legyen a dolog!
  🙂 Én nem nyerhetek eleve, mert a blog készítője (azaz én) nem vehet részt a játékban. No persze mint játékos. Izgalmas lesz az biztos, és azárt ajándék is jár majd érte. Ezt se felejtsétek!
  Addig is jó olvasást a bloghoz és terjesszétek az igét!
  -Kelta-

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: