Flavio, ne köntörfalazz!

A Renault az elkövetkezendő esztendőben a Fernando Alonso – Nelson Piquet párossal vesz részt a Formula-1-es futamokon. A csapat új tesztpilótája pedig Romain Grosjean lesz. Így megpecsételődött Giancarlo Fisichella és Heikki Kovalainen Renault-os sorsa. Flavio Briatore nyilatkozatban is megköszönte a versenyzők munkáját.

kf.jpg
Flavio:”Skacok! Felőlem azt csináltok, amit akartok!”

Briatore eredeti nyilatkozata: “Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani Giancarlo és Heikki kemény munkájáért. Bíztunk abban, hogy egy győztes autó áll majd a rendelkezésünkre, de sajnos nem így történt. De a versenyzők nem csüggedtek, inkább még keményebben dolgoztak, hogy fordítsanak a kockán.

Giancarlo tapasztalata nagy szerepet játszott abban, hogy javítani tudtunk a teljesítményen, és úgy hagyhatja el a csapatot, hogy fontos szerepet játszott a 2005-ös, illetve a 2006-os bajnoki címünkben is. Köszönjük a számos különleges pillanatot és minden jót kívánunk neki a jövőben.

Heikki első Formula-1-es éve nagy kihívásokat jelentett, de minden akadállyal megbirkózott, és egyre jobb és erősebb versenyző lett. Mindenkinek sikerült megmutatnia, hogy gyors, intelligens és földhözragadt pilóta, aki képes arra, hogy a jövőben futamokat nyerjen. Büszkék vagyunk arra, hogy lehetőséget biztosíthattunk neki a Formula-1-es bemutatkozásra, és minden jót kívánunk a további pályafutásához, ami bizonyára kiemelkedő lesz.”

Flavio nyilatkozata kicsit másképp: “Bíztunk bennük, hogy győztes autót csinálnak az versenygépeinkből, de nem így történt.

Giancarlo sosem tudott első számú pilóta lenni, de fontos szerepet játszott a 2005-ös, illetve a 2006-os bajnoki címünkben. Bocs Giancarlo! Azzal hogy lapátra tettelek, lehet hogy véget vetettem F1-es pályafutásodnak.

Heikki-t Pat (Symonds) mindig megvédte, de nekem sosem jött be a srác stílusa úgy igazán, többet vártam tőle. Legalább megköszönhetné, hogy lehetőséget biztosítottam neki az F1-es bemutatkozásra. Hogy mi lesz vele? Lesz@rom!”

Reklámok

Egy hozzászólás

  1. :):)…igen, vhogy így szólt igazából…de remélem Kovalainen odakerül Lewis mellé a Mercibe és akkor jó lesz neki…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: