Toyota hazai pályája?

A nyomtatott és az internetes sajtó is úgy vezeti fel a soron következő Japán Nagydíj helyszinét (Fujit), hogy a Toyota hazai pályája. Igaz, hogy a Toyota konszern a tulajdonos, de lássuk hogy vélekednek erről a Toyota pilótái, Trulli és Ralf Schumacher…


“Összesen ennyi kört tettem meg a Toyota pályáján, azt is 2005-ben!”

Jarno Trulli eredeti nyilatkozata: “A Fuji pálya különös ismertetőjele a hosszú egyenes, illetve a háttérben magasló Fuji hegy. Nagyon szép. 2005-ben alkalmam nyílt kipróbálni a pályát, amely jelentős átalakításokon ment keresztül a legutóbbi Formula-1-es verseny óta. A hosszú egyenes végén széles a pálya, így kiváló előzési lehetőséget kínál. Nehéz bármit is mondani a pályáról, hiszen mindenki számára új. Bízom benne, hogy sikerül jó eredményt elérnem.”

Ugyanez magyarul: “Mivel a Toyota F1-es csapat Kölnben székel, ezért értelmetlen lenne folyton Fujiba utazgatnunk tesztelgetni. Talán, ha a Toyota Németországban építene hasonló tesztpályát, akkor jobban kamatozhatna a japán-német együttműködés. Nehéz bármit is mondani egy olyan pályáról, amit csak papíron ismerek: hosszú egyenes, magas hegy. Ennyit tudok mondani. Még azt sem tudom, hogy esznek-e errefelé sushit…”

Ralf Schumacher nyilatkozata: “Még a régi pályára is emlékszem a Formula Nipponból és mindig örömömre szolgált itt versenyzeni. Fuji csodálatos hely, a háttérben a Fuji heggyel. A pálya nagy kihívást jelent, a beállításoknál kompromisszumot kell kötni. Szerettem Suzukát is, de örömmel állok az új kihívás elébe. Remélem sikeres hétvégénk lesz.”

Ralf nyilatkozata magyarra fordítva: “Igaz, hogy versenyeztem itt a régi nyomvonalú pályán, amikor még élveztem a versenyzést, de ez annyit ér, mint a szöcskefing. Nagyszerű itt lenni (Toyotánál), de ha nem kapok szerződéshosszabítást, akkor akár szép summáért szívesen átmennék a Hondához (Suzuka tulajdonosa) is. Remélem Trulli ismét hozza a formáját, és megmenti a csapat becsületét. Újra!”

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: