Alonso elszólta magát!

Az Olasz Nagydíj hétvégéjén bizonyossá vált, hogy a McLaren pilótái, Fernando Alonso és Pedro de la Rosa szolgáltatta azokat az új bizonyítékokat, melyek alapján a McLarent a Motorsport Világtanács elé visszaidézte az FIA. Mint közismert, Fernando eléggé kényelmetlenül érzi magát a McLarennél, és visszavágyik a Renault-hoz. És mivel három éves szerződés köti a wokingiakhoz, csak abban az esetben tudna távozni a csapattól, ha a McLarent elitélnék, és csorba esne a csapat jóhírnevén. (Erről a szerződésében egy külön cikkely szerepel) És minő véletlen, éppen a két spanyol levelezése tartalmazhat olyan adatokat, melyek terhelő bizonyíték alapjául szolgálhatnak. És minő véletlen, Flavio Briatore is korteskedik a sajtón keresztül a Ferrari mellett. Csak nem éppen azért, mert így ingyen visszacsalogathatná a “hazavágyó” Fernandócskáját? Hogy is van ez? Lássuk Alonso nyilatkozatát!

1215_070609mcl_5_n2.jpg
“Már csak ezt a Lewis gyereket kéne valahogy bemártani…”

Fernando Alonso eredeti nyilatkozata:
“Igazságtalanok velem az újságok. Nem vádoltam a csapatot, csak őszintén és profitól elvárható módon válaszoltam az FIA levelére. Butaság arra gondolni, hogy a válaszommal ártani akartam a csapatnak, hiszen ezzel csak magamnak ártanék. Senkinek sem szabad elfelejtenie, hogy a világbajnoki címért küzdök. Az FIA minden versenyzőnek elküldte azt a levelet, melyben megkérdezte, tudunk-e bármit erről az ügyről. Kötelességünk volt elküldeni azt, ami a birtokunkban volt. Nem volt más választásunk. Remélem, hogy ezt mindenki megérti”

Hogy is van ez valójában? Alonso nyilatkozata magyarul:
“Leszarom a médiát! Már így is épp eleget cseszegettek a Magyar Nagydíj óta. Naná, hogy válaszoltam az FIA levelére. Hülye lennék, nem megvédeni magam. A csapat érdekei egyáltalán nem érdekelnek, hiszen alig vagyok része a McLaren teamnek. Hát nem egyértelmű, hogy az én helyzetemben logikus lépésnek számít a csapat jóhírnevének beszennyezése? Már csak az ártatlan kis Lewis-t kéne valahogy bemártani az ügybe…”

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Minden elismerésem az oldalhoz. Tényleg nagyon jó. Mondjuk az a cikkekből látszik, hogy Alonso “nem éppen a szíved csücske” 🙂

  2. Igaza’n nem lehet panasz Alonsora. Mindent megtesz annak e’rdeke;ben, hogy ta’vozni tudjon atto’l a csapatto’l amit nem szeret. Ha a pa’lya’n is ennyit beleadana, akkor ma’r re’g eldolt volna a vila’gbajnoki ci’m…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: