Super “Dávid” Aguri vs. Honda “Góliát” Racing Team

Rengeteg történetet fel lehetne sorolni, amelyben a kissebb (a nép szimpátiáját megnyerve) legyőzi a nagyobbat (aki csak dorbézol, pökhendi módon nagyképüsködik). Ebből a szempontból nem kell a népmesék világába kalandoznunk, hiszen idén egymás után találunk ilyen hőskölteményeket a Formula-1 versenypályáin is. Vehetnénk példának a Toyota motorokkal száguldozó Williams csapatát, aki sorra veri el a gyári Toyotákat. Talán Trulli képes felvenni a harcot az idők során kiscsapattá visszaeső Williamssel. Talán… De itt van példának a Renault motorokat használó Red Bull kontra Renault esete. Fej-fej mellett a két csapat. Szintén egy magán konstruktőr a gyári óriással szemben. De a legnagyobb eltérést mégsem ők, hanem a Honda csapatai szolgáltatják, hiszen a Super Agurik most már pontszámban is verik a gyári Hondákat.

1153_070512agu_1_n2.jpg
“Vajon jobb lenne átírnom a Honda nevet Suzukira a Super Agurijaimon?”

A Hangya (Ant) becenévre hallgató Anthony Davidson nyilatkozata is erre utal: “Nem is lehetnék jobb helyzetben az első teljes Formula-1-es évadom során. Semmiféle nyomás nem nehezedik a vállamra, és a Super Aguri csapat remek szakemberekből áll.”

Ugyanez kicsit másképp: “Jól megszívtam volna, ha Rubens helyére én kerülök a kettes számú gyári Hondába. Kösz Rubens! Szívjál csak! Mi majd Takumával gyűjtjük a pontokat.”

Hajrá Ant! Csak szorgalmasan! Hiszen Takuma már versenyben bizonyította, hogy a megbízhatósággal és az állandó (javuló) formával nincs gond. Sőt Sato feje lágya hazai autóban úgy tűnik mindig benő! Te is bizonyítottál már az időmérőkön, hiszen tapasztalt tesztpiló lévén ez neked nem okozhat gondot. A Honda legyűrve! Ki jön? A Renault?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: