Hamilton a legfőbb VB-cím várományos?

Mielött bárki megvádolna, azzal hogy elfogult lennék a fiatal angollal szemben, előre közlöm ez nincs így! De amit eddig művelt Lewis, az túltesz mindenféle előzetes várakozáson. Sőt! Meg merem kockáztatni, hogy a java csak ezután jön! Miért? Most megtudod!

1611873874248_10_resize.jpg
Figyu, Lewis! Szólnál Ronnak azért valamit az érdekemben?

Már bocs, de Adrian Sutil-ról mégsem írhatok. Egyrészt nincs mit, másrészt nem tudnánk miről vitázni.
Na ezért maradok egyelőre a Hamilton sztorinál.

Ami teljesen egyértelmű, az az, hogy Alonso nyilatkozatait a McLaren sajtófelelőse adja a spanyol szájába. Fernando az évad eleji esélytelenségről és ezzel szemben az eddigi “csodálatos” eredményeiről beszél. Meg a kocsija iránti bizalomhiányt hozza fel!

Nos, Fernando, te nem a kocsid iránti bizalmadat érzed veszélyben, hanem a csapatvezetés mostani nyilatkozatait furcsállod, miszerint nyílt versenyben vagy Lewis-zal. Ez érthető is a te szemszögedből, hiszen könnyen elpattan a cérna nálad. Ha rám hallgatsz, teszed a dolgod, nem foglalkozol a nyilatkozatokkal, pláne nem reagálsz mindegyikre, elfelejted az integetősdi idegbeteg megnyilvánulásaidat és beletörődsz, hogy a legnagyobb lépés a VB-cím felé a csapattárs legyőzése.

Lehet, hogy most a több hetes szünettől azt várod, hogy Hamilton elveszíti nagyszerű formáját és lendületét. Talán még abban is reménykedsz, hogy most te kerülsz a csapat szempontjából a középpontba, hiszen a következő futam éppen Spanyolországban lesz. Én a helyedben azért nem bíznám el annyira maga. Láttad Ron arcát a Bahreini futam után? Hát nem a te ötödik helyed miatt hozta le a csillagokat a távoli galaxisokból is! Meg azért azt se felejtsd el, hogy Lewis idén számára eddig ismeretlen pályákon parádézott. Mi lesz, ha az ismert európai pályák következnek?

Én tudom! És Te?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: